Pridať recept

Recepty na prípravu raviol

Recept pre každého kuchára, množstvo receptov pre pečenie a varenie. Recepty pre chutný život. Slovenské jedlá a medzinárodná kuchyňa
INGREDIENCIE
2 ks
vajce
1/4 KL
soľ
1 PL
olivový olej
POSTUP
1.
Na začiatok si pripravíme cesto. Na pracovnú dosku preosejeme múku a do jej stredu urobíme jamku, do ktorej vlejeme rozmiešané vajcia. Potom pridáme olivový olej, mletú papriku, kurkumu a soľ. Cesto vypracujeme od stredu. Budeme miesiť, až kým nám nevznikne pevné a hladké cesto. Potom z neho vypracujeme guľu, ktorú zabalíme do potravinárskej fólie a necháme ju odstáť hodinu v chladničke.
2.
Na kocky nakrájame tuniaka (miesto neho môžme použiť aj lososa), osolíme a okoreníme ho a dochutíme nasekaným tymianom.