Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Veľkonočný baranček

15
porcií
120
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

5 ks
vajce
250 g
práškový cukor
1 ks
vanilínový cukor
250 ml
olej
250 ml
vaječný likér
125 g
polohrubá múka
125 g
solamyl
1 ks
kypriaci prášok do pečiva

postup

Vajíčka s cukrom vymiešame do peny, pridáme likér, olej a nakoniec múku zmiešanú s kypriacim práškom. Cesto vylejeme do vymastenej, múkou vysypanej formy a upečieme. Dobrú chuť :)
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
makome
25.3.2016 13:47 | |
+4 -0
Naco tam ide 250g cukru, a pritom len 125g muky, velmi zly nepomer surovin, toto by som nerobila,
denisa12363
8.9.2013 14:40 | |
+5 -2
Vyzera uzasne urcite napeciem uz sa tesim (y)
java12666
5.4.2013 08:53 | |
+1 -3
...je nadherny a urcite chuti fajn,vyskusam ...
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako ho...
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...