Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinové guličky v pikantnej omáčke

ingrediencie

40 dkg
mleté hydinové mäso
10 dkg
maslo
trochu
korenie na mleté mäso
trochu
hladká múka
trochu
strúhanka
trochu
olej

Omáčka

1 ks
cibuľa
2 PL
maslo
1 kocka
slepačí bujón
1 dl
smotana na šľahanie
1 PL
pikantná horčica
trochu
soľ

postup

1.
Z mäsa, masla, korenia a múky vypracujeme hmotu, vlhkou rukou tvoríme guličky, ktoré obaľujeme v strúhanke a navlhčené olejom prudko osmažíme. Podávame preliate omáčkou a s ryžou.
2.
Omáčku pripravíme tak, že nakrájanú cibuľu speníme vo vymastenej nádobe, pridáme bujón, zalejeme 4 dl horúcej vody a povaríme. Vmiešame horčicu, smotanu, osolíme, okoreníme a ešte krátko povaríme. Nakoniec zahustíme múkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...