Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hydinové guličky v pikantnej omáčke

ingrediencie

40 dkg
mleté hydinové mäso
10 dkg
maslo
trochu
korenie na mleté mäso
trochu
hladká múka
trochu
strúhanka
trochu
olej

Omáčka

1 ks
cibuľa
2 PL
maslo
1 kocka
slepačí bujón
1 dl
smotana na šľahanie
1 PL
pikantná horčica
trochu
soľ

postup

1.
Z mäsa, masla, korenia a múky vypracujeme hmotu, vlhkou rukou tvoríme guličky, ktoré obaľujeme v strúhanke a navlhčené olejom prudko osmažíme. Podávame preliate omáčkou a s ryžou.
2.
Omáčku pripravíme tak, že nakrájanú cibuľu speníme vo vymastenej nádobe, pridáme bujón, zalejeme 4 dl horúcej vody a povaríme. Vmiešame horčicu, smotanu, osolíme, okoreníme a ešte krátko povaríme. Nakoniec zahustíme múkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...
jablko
(NE) obyčajné jablká!
(NE) obyčajné jablká!
Pochrumkajte si aspoň na jednom jablku denne a budete zdravý ako rybička! O tom, že ovocie a zelenina sú prospešné...