Pridať recept

Zapekané cestoviny so smotanou

ingrediencie

1 balíček
cestoviny
soľ
kari
kečup
horčica
šampiňóny
kukurica konzerva
1 ks
cibuľa
200 g
syr
200 g
šunka
1 ks
smotana na šľahanie

postup

Upražíme si nadrobno nakrájanú cibuľu. Dáme variť cestoviny, ktoré potom zmiešame v nádobe so soľou, karí korením, kečupom, horčicou, šampiňónmi, kukuricou, udusenou cibuľou a šunkou pokrájanou na štvorčeky. Na záver primiešame nahrubo postrúhaný syr a šľahačkovú smotanu. Vylejeme do vymasteného pekáča a zapečieme.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie
Podobné články
Vedeli ste, že ohriate zemiaky majú menej kalórií!
Vedeli ste, že ohriate zemiaky majú menej kalórií?
Tušíte, prečo sa oplatí jesť zemiaky či ryžu až na druhý deň? Odpoveď vás prekvapí!
Špagety
Ohrievané cestoviny ako čerstvo uvarené! S týmito trikmi opäť premeníte studené cestoviny a omáčky na horúcu delikatesu
Zvyšky včera uvarených cestovín môžu chutiť rovnako dobre, ako pri prvom servírovaní. Stačí sa len naučiť,...
Nevylievajte vodu z cestovín
Aj vy ju vylievate? 10 perfektných tipov, ako využiť vodu z cestovín, o týchto ste určite ešte nepočuli
Tušíte, na čo všetko sa dá ešte použiť voda z cestovín? Z týchto tipov budete určite prekvapení!
Talianska kuchyna2
Talianska kuchyňa, história pizze a delenie cestovín
Talianska kuchyňa je národná kuchyňa Talianska, ktorou sa inšpirovalo mnoho daľších krajín. Využíva rôzne...
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Varenie cestovín je jednou z najjednoduchších úloh v kuchyni. Aj napriek tomu sa však pravdepodobne nenájde...