Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pavučinový koláč na Veľkú noc

4
porcie
240
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 liter
prevarene mlieko
2 kg
polohrubá múka
2 kocky
droždie
12 dkg
sušené mlieko
10 dkg
maslo
10 dkg
cukor
1 balíček
vanilkový cukor
trochu
kypriaci prášok do pečiva
2 ks
vajce
trochu
soľ

postup

Všetko spolu premiesiť, 1hodinu necháme kysnúť a 1 hodinu pečieme. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
marienka44
3.4.2014 10:17 | |
+0 -1
Cesto netreba rozdelit na viac kolacov? Ved 2 kg múky musí stačiť na min. 4 ks. mazancov. Aká teplota sa doporučuje na pecenie?
chimera1
2.10.2013 12:18 | |
+0 -0
na akej teplote?
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...