Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pavučinový koláč na Veľkú noc

4
porcie
240
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 liter
prevarene mlieko
2 kg
polohrubá múka
2 kocky
droždie
12 dkg
sušené mlieko
10 dkg
maslo
10 dkg
cukor
1 balíček
vanilkový cukor
trochu
kypriaci prášok do pečiva
2 ks
vajce
trochu
soľ

postup

Všetko spolu premiesiť, 1hodinu necháme kysnúť a 1 hodinu pečieme. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
marienka44
3.4.2014 10:17 | |
+0 -1
Cesto netreba rozdelit na viac kolacov? Ved 2 kg múky musí stačiť na min. 4 ks. mazancov. Aká teplota sa doporučuje na pecenie?
chimera1
2.10.2013 12:18 | |
+0 -0
na akej teplote?
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?