Pridať recept

Vyprážané plnené šampiňóny

ingrediencie

údené mäso
8 ks
šampiňóny
2 PL
hladká múka
2 ks
vajce
soľ
strúhanka
petržlenová vňať

postup

1.
Mäso zomelieme na mäsovom mlynčeku, dochutíme postrúhanou petržlenovou vňaťou.
 
2.
Zo šampiňónov odstránime koreňovú časť, umyjeme ich a zľahka posolíme. Naplníme ich mäsovou zmesou, obalíme v múke, rozšľahaných vajciach, v strúhanke a pomaly vyprážame.
3.
Hotové podávame so zemiakovou kašou, hranolkami a kompótom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Máte radi šampiňóny? Urobte si ich doma nakladané v oleji
Poznáte nakladaný hermelín však? Lahodný smotanový mäkký syr naložený na pár dní v kvalitnom oleji,...
Sezóna už začala: Obsahujú veľa vody, majú málo kalórií ale pozor! Toto je veľmi častá chyba pri zbieraní
Sezóna už začala: Obsahujú veľa vody, majú málo kalórií, ale pozor! Toto je veľmi častá chyba pri zbieraní húb, lesníci varujú!
Nič nevonia tak krásne ako čerstvo nazbierané huby, ktoré priam lákajú na prípravu aromatických delikates. Aby...
Týchto 5 chýb robíme pri príprave húb
Už nikdy nebudú mäkké ani mdlé! Pri príprave húb si dávajte pozor na tieto CHYBY, robí ich každý!
Kvôli nesprávnej príprave húb sa často pripravíme o vynikajúci chuťový zážitok. Poradíme vám, ako...
Čo robiť, ak sú huby horké? Stačí použiť túto lacnú zabudnutu metódu, vďaka ktorej huby nikdy nezhorknú!
Čo robiť, ak sú huby horké? Stačí použiť túto lacnú zabudnutú metódu, vďaka ktorej huby nikdy nezhorknú!
Čo môžete urobiť, aby vaše huby neboli horké? Vyskúšajte tento babičkin trik!