Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čokoládový likér

ingrediencie

500 ml
rum
500 ml
čierne pivo
1 balíček
vanilkový cukor
150 g
kakao
1 kg
kryštálový cukor

postup

1.
Zmiešame spolu cukor a pivo a dáme do väčšieho hrnca. Následne prisypeme vanilkový cukor a kakao, ktoré sme vymiešali v troške vody. Keď budeme zohrievať zmes musíme dbať, aby nám pivo nevykypelo. Keď zmes zovrie budeme variť ďalších 7 minút.
2.
Keď nám zmes vychladne prilejeme ešte rum. Takto pripravený likér dáme do fliaš a necháme ich na chladnom tmavom mieste.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...
čokoládový koláč
Čokoholici zbystrite! 10 úžasných čokoládových koláčov!
Čokoholici zbystrite! 10 úžasných čokoládových koláčov!
Čokoláda, čokoláda a ešte raz čokoláda. Vybrali sme pre vás najlepšie čokoládové koláče.