Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zeleninová tlačenka

ingrediencie

1 pohár
sterilizovaná zelenina
3 PL
želatína v prášku
4 ks
vajce
1 ks
cibuľa
250 ml
tatárska omáčka
1 KL
soľ
1/2 KL
mleté čierne korenie
1 PL
biely vínny ocot
1 ks
forma srnci chrbat
1 ks
potravinarska folia
1 ks
sitko

postup

1.
Zeleninu si nechame odkvapkat. Zelatinu si nechame napucat podla navodu v 75ml nalevu zo zeleniny. Zeleninu a natvrdo uvarene vajcia si pokrajame na male kusky. Zmiesame to s tatarskou omackou, osolime, okorenime. Pridame napucanu zelatinu a dochutime octom.
2.
Tuto zmes si nalejeme do formy, vylozenou potravinarskou foliou a nechame minimalne 3h najlepsie cez noc stuhnut.
3.
Stuhnutu tlacenku vyklopime a mozeme krajat. Podavame s chlebom, rozkami, sendvicom atd... Dobru chut!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?