Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zeleninová tlačenka

ingrediencie

1 pohár
sterilizovaná zelenina
3 PL
želatína v prášku
4 ks
vajce
1 ks
cibuľa
250 ml
tatárska omáčka
1 KL
soľ
1/2 KL
mleté čierne korenie
1 PL
biely vínny ocot
1 ks
forma srnci chrbat
1 ks
potravinarska folia
1 ks
sitko

postup

1.
Zeleninu si nechame odkvapkat. Zelatinu si nechame napucat podla navodu v 75ml nalevu zo zeleniny. Zeleninu a natvrdo uvarene vajcia si pokrajame na male kusky. Zmiesame to s tatarskou omackou, osolime, okorenime. Pridame napucanu zelatinu a dochutime octom.
2.
Tuto zmes si nalejeme do formy, vylozenou potravinarskou foliou a nechame minimalne 3h najlepsie cez noc stuhnut.
3.
Stuhnutu tlacenku vyklopime a mozeme krajat. Podavame s chlebom, rozkami, sendvicom atd... Dobru chut!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...