Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zeleninová tlačenka

ingrediencie

1 pohár
sterilizovaná zelenina
3 PL
želatína v prášku
4 ks
vajce
1 ks
cibuľa
250 ml
tatárska omáčka
1 KL
soľ
1/2 KL
mleté čierne korenie
1 PL
biely vínny ocot
1 ks
forma srnci chrbat
1 ks
potravinarska folia
1 ks
sitko

postup

1.
Zeleninu si nechame odkvapkat. Zelatinu si nechame napucat podla navodu v 75ml nalevu zo zeleniny. Zeleninu a natvrdo uvarene vajcia si pokrajame na male kusky. Zmiesame to s tatarskou omackou, osolime, okorenime. Pridame napucanu zelatinu a dochutime octom.
2.
Tuto zmes si nalejeme do formy, vylozenou potravinarskou foliou a nechame minimalne 3h najlepsie cez noc stuhnut.
3.
Stuhnutu tlacenku vyklopime a mozeme krajat. Podavame s chlebom, rozkami, sendvicom atd... Dobru chut!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
banánová roláda
Najlepšie recepty na koláče a torty bez múky a lepku
Najlepšie recepty na koláče a torty bez múky a lepku
Nemôžete pšeničnú múku zo zdravotných dôvodov? Máme pre vás 12 sladkých koláčov a tort bez múky. Múku v nich hravo...
Pomarančový džús
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Určite to poznáte, prídete do obchodu k regálom s džúsmi, kde Vám zrak zamestnajú všetky tie farebné kartónové obaly,...
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.