Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zeleninová tlačenka

ingrediencie

1 pohár
sterilizovaná zelenina
3 PL
želatína v prášku
4 ks
vajce
1 ks
cibuľa
250 ml
tatárska omáčka
1 KL
soľ
1/2 KL
mleté čierne korenie
1 PL
biely vínny ocot
1 ks
forma srnci chrbat
1 ks
potravinarska folia
1 ks
sitko

postup

1.
Zeleninu si nechame odkvapkat. Zelatinu si nechame napucat podla navodu v 75ml nalevu zo zeleniny. Zeleninu a natvrdo uvarene vajcia si pokrajame na male kusky. Zmiesame to s tatarskou omackou, osolime, okorenime. Pridame napucanu zelatinu a dochutime octom.
2.
Tuto zmes si nalejeme do formy, vylozenou potravinarskou foliou a nechame minimalne 3h najlepsie cez noc stuhnut.
3.
Stuhnutu tlacenku vyklopime a mozeme krajat. Podavame s chlebom, rozkami, sendvicom atd... Dobru chut!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hrušky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...