Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Nepečená jablková torta

ingrediencie

750 g
jablko
400 ml
voda
4 PL
kryštálový cukor
2 balíčky
okrúhle piškóty
2 ks
puding zlatý klas
čokoládová poleva
smotana na šľahanie
rum

postup

Olúpané jablká postrúhame, pridáme 200 ml vody, cukor a varíme kašu. Zlatý klas rozmiešame vo 200 ml vody pridáme do ovocnej kaše a asi 2 minúty povaríme. Okrúhlu tortovú formu vyložíme piškótami. Piškóty pokvapkáme rumom a zalejeme kašou. Vrstvu opakujeme 2x. Po vychladnutí a stuhnutí, tortu vyklopíme na pracovnú dosku a polejeme čokoládou. Pred podávaním ozdobíme šľahačkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.