Pridať recept

Čajové koláčiky

ingrediencie

200 g
čokoláda
141 g
cukor
2 ks
vaječný bielok
polohrubá múka
tuk na vymastenie

postup

Rozvaríme cukor a keď vychladne ho vmiešame do snehu, ktorý sme si vyšľahali z bielkov. Túto zmes pomiešame a na záver do nej pridáme nastrúhanú čokoládu. Touto zmesou naplníme cukrárske vrecko a na vymastený plech vytláčame kopčeky. Zľahka ich posypeme múkou a dáme ich do mierne vyhriatej rúry, kde sa vysušia. Necháme ich aspoň na 7 dní odležať.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Video: Prečo milujeme čokoládu?
Pre jej úžasnú chuť a zopár prvkov, ktoré stimulujú našu túžbu po čokoláde. Samozrejme ak hovoríme o tmavej čokoláde...
Čokoláda
16 hriešnych pochúťok z milovanej čokolády
Čokoláde dokáže odolať len málo ľudí. Horká, biela, mliečna alebo s príchuťou, každý si nájde tú svoju...
Čokoládový cheesecake
Čokoládový cheesecake: Krásne ľahučký a svieži aj napriek kopcu čokolády
Výborný, krásny, a pritom super jednoduchý zákusok, ktorý vzdáva hold čokoláde.
Overený recept na vláčne brownies. Plus zopár rád, ako ich vylepšiť
Overený recept na vláčne brownies. Plus zopár rád, ako ich vylepšiť
Ako docieliť, aby bol váš brownies vláčny alebo naopak pevnejší? Radi poradíme.
Jahodová roláda s parížskou šľahačkou
Parížska roláda: Luxusný dezert za pár eur
Parížska šľahačka je vždy prísľubom delikátneho zákusku. Vyskúšajte túto jednoduchú roládu s čerstvým...