Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Husacie stehná na kapuste

ingrediencie

2 ks
husacie stehná
500 g
kapusta
100 g
masť
1 ks
cibuľa
1 dl
biele víno
2 PL
cukor
múka
rasca
soľ

postup

1.
Očistené stená osolíme a podusíme na masti s cibuľkou. Občas podlievame vodou.
2.
K zmäknutým stehnám pridávame pokrájanú, osolenú a orascovanú kapustu a dusíme ju, kým nezmäkne.
3.
Potom všetko poprášime múkou, zalejeme bielym vínom, ocukrujeme a dodusíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?