Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Dusené husacie rezančeky

ingrediencie

1 ks
hus
olej
1 ks
cibuľa
2 ks
vajce
2 KL
maizena
kečup
sójová omáčka
kari korenie
čierne korenie
soľ
1 ks
cesnak

postup

1.
Hus očistíme, odstránime kožu, vykostíme a pokrájame na rezančeky. V miske si pripravíme zmes, do ktorej mäso naložíme.
2.
Zmes: Zmiešame olej, nadrobno pokrájanú cibuľu, roztlačený cesnak, rozšľahané vajcia, maizenu, kečup, sójovú omáčku, kari korenie, čierne korenie a soľ.
3.
Touto zmesou prelejeme husacie rezančeky, premiešame a dáme na 5-7 hodín odstáť do chladničky.
4.
Potom dáme mäso na pekáč, prikryjeme a v rúre podusíme. Ak je treba, podlejeme mäso trochou vody. Podávame s hranolkami a zeleninovou oblohou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...