Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Dusené husacie rezančeky

ingrediencie

1 ks
hus
olej
1 ks
cibuľa
2 ks
vajce
2 KL
maizena
kečup
sójová omáčka
kari korenie
čierne korenie
soľ
1 ks
cesnak

postup

1.
Hus očistíme, odstránime kožu, vykostíme a pokrájame na rezančeky. V miske si pripravíme zmes, do ktorej mäso naložíme.
2.
Zmes: Zmiešame olej, nadrobno pokrájanú cibuľu, roztlačený cesnak, rozšľahané vajcia, maizenu, kečup, sójovú omáčku, kari korenie, čierne korenie a soľ.
3.
Touto zmesou prelejeme husacie rezančeky, premiešame a dáme na 5-7 hodín odstáť do chladničky.
4.
Potom dáme mäso na pekáč, prikryjeme a v rúre podusíme. Ak je treba, podlejeme mäso trochou vody. Podávame s hranolkami a zeleninovou oblohou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...