Pridať recept

Pena z údenej ryby

ingrediencie

150 g
údená ryba
150 g
tavený syr
150 g
maslo
soľ
biele mleté korenie
citrónová šťava
pažitka

postup

Vyšľaháme mäkké maslo a vmiešame tavený syr, rozmixované rybacie mäso (tuniak, makrela alebo treska), osolíme, okoreníme a podľa chuti pokvapkáme citrónovou šťavou. Takto pripravenú zmes vyšľaháme dopenista. Na záver primiešame aj nadrobno posekanú pažítku. Penu môžeme natrieť na chlebíky alebo ňou môžeme naplniť paradajky.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Všimli ste si, že sú v obchodoch niektoré tavené syry a syry v črievku často mimo chladničiek? Toto by ste mali
Všimli ste si, že sú v obchodoch niektoré tavené syry a syry v črievku často mimo chladničky? Toto by ste mali vedieť!
Všimli ste si, že v obchodoch sa často niektoré druhy syrov tavených syrov nachádzajú mimo chladiacich...
Pažítka
Pažítku ľahko vypestujete aj v kvetináči. Kde všade sa hodí pri varení?
Pestujete si doma bylinky? Dajte si záväzok, že tento rok vám v kuchyni pribudne niekoľko voňavých kvetináčov,...
Čerstvý syr
Ako skladovať žltý syr? Tento trik ho udrží čerstvý až 3 týždne!
Žltý syr je produkt, ktorý nájdete pravdepodobne v každej chladničke. Používame ho do sendvičov, nákypov...
Kupujete strúhaný syr? Radšej to už nerobte!
Kupujete strúhaný syr? Radšej to už nerobte!
Ako je to u vás? Strúhate vlastný či kupujete nastrúhaný? Toto sú tri hlavné dôvody, prečo sa oplatí radšej...
pažítka
Pažítka
Pažítka je malá cibuľovina, blízka príbuzná cesnaku a cibule. U pažítky je však dôležitejšia nadzemná...
Cesnakovo – šunkové rolky
Cesnakovo – šunkové rolky: Zmiznú skôr, ako stihnú vychladnúť
Kysnuté cesto potreté nátierkou z masla, čerstvej pažítky a voňavého cesnaku zrolované spolu so šunkou a syrom.