Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rybia polievka

ingrediencie

1,5 litre
voda
2 ks
rybia hlava
250 g
koreňová zelenina
1 ks
cibuľa
2 PL
hladká múka
10 g
maslo
2 ks
vajce
celé čierne korenie
soľ

postup

1.

Hlavy z kaprov očistíme a dobre umyjeme. Dáme variť do osolenej vody spolu s očistenou koreňovou zeleninou, celou cibuľou a čiernym korením. Varíme 1 hodinu.

2.

Po uvarení polievku scedíme, zahustíme pripravenou zápražkou z múky a masla a necháme prejsť varom.

3.

Pridáme rozšľahané vajce, premiešame, necháme ešte prejsť varom a odstavíme.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...