Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rybia polievka

ingrediencie

1,5 litre
voda
2 ks
rybia hlava
250 g
koreňová zelenina
1 ks
cibuľa
2 PL
hladká múka
10 g
maslo
2 ks
vajce
celé čierne korenie
soľ

postup

1.

Hlavy z kaprov očistíme a dobre umyjeme. Dáme variť do osolenej vody spolu s očistenou koreňovou zeleninou, celou cibuľou a čiernym korením. Varíme 1 hodinu.

2.

Po uvarení polievku scedíme, zahustíme pripravenou zápražkou z múky a masla a necháme prejsť varom.

3.

Pridáme rozšľahané vajce, premiešame, necháme ešte prejsť varom a odstavíme.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...