Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rybia polievka

ingrediencie

1,5 litre
voda
2 ks
rybia hlava
250 g
koreňová zelenina
1 ks
cibuľa
2 PL
hladká múka
10 g
maslo
2 ks
vajce
celé čierne korenie
soľ

postup

1.

Hlavy z kaprov očistíme a dobre umyjeme. Dáme variť do osolenej vody spolu s očistenou koreňovou zeleninou, celou cibuľou a čiernym korením. Varíme 1 hodinu.

2.

Po uvarení polievku scedíme, zahustíme pripravenou zápražkou z múky a masla a necháme prejsť varom.

3.

Pridáme rozšľahané vajce, premiešame, necháme ešte prejsť varom a odstavíme.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...
Walnuts
Viete správne skladovať orechy?
Viete správne skladovať orechy?
Orechy naozaj právom patria medzi superpotraviny. Sú zdrojom zdravých tukov, znižujú cholesterol, pôsobia v tele...