Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rybia polievka

ingrediencie

1,5 litre
voda
2 ks
rybia hlava
250 g
koreňová zelenina
1 ks
cibuľa
2 PL
hladká múka
10 g
maslo
2 ks
vajce
celé čierne korenie
soľ

postup

1.

Hlavy z kaprov očistíme a dobre umyjeme. Dáme variť do osolenej vody spolu s očistenou koreňovou zeleninou, celou cibuľou a čiernym korením. Varíme 1 hodinu.

2.

Po uvarení polievku scedíme, zahustíme pripravenou zápražkou z múky a masla a necháme prejsť varom.

3.

Pridáme rozšľahané vajce, premiešame, necháme ešte prejsť varom a odstavíme.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
French crepes
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Flambovanie má základ vo francúzskom slove “ flamber“, čo v preklade znamená horieť. Tento spôsob úpravy jedla patrí...
Offering root
Viete ako spestriť obyčajnú zemiakovú kašu?
Viete ako spestriť obyčajnú zemiakovú kašu?
Do už hotovej kaše stačí pridať prelisovaný cesnak, vynikajúca je aj kaša s opraženou cibuľkou alebo slaninou. Skúsiť...
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...