Homár s prepeličími vajíčkami
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
homár
8
ks
prepeličie vajíčko
rukola
citrón
Cibuľková omáčka
4
PL
biely jogurt
5
PL
majonéza
4
ks
cibuľka sterilizovaná
worčestrová omáčka
soľ
cukor
postup
Mäso z homárov zmiešame s rukolou. Pripravíme si omáčku tak, že premiešame jogurt, majonézu, nadrobno posekané cibuľky a dochutíme niekoľkými kvapkami worcesterskej omáčky. Prelejeme rukolu s mäsom a rozložíme na vrch natvrdo uvarené prepeličie vajíčka. Môžeme posypať aj hoblinami parmezánu.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.