Pridať recept

Soľanka

ingrediencie

100 g
čierne olivy
150 g
kapusta
2 ks
cibuľa
2 PL
hladká múka
2 PL
olej
3 ks
hríby
3 ks
nakladané uhorky
1,5 litre
rybací vývar
400 g
ryba
1 PL
paradajkový pretlak
soľ
mleté čierne korenie
citrónová šťava
kyslá smotana
petržlenová vňať

postup

1.
Nakrájanú cibuľu opražíme na oleji a poprašíme ju múkou a zalejeme vývarom, ktorý je vlažný. Necháme zovrieť a následne znížime teplotu. Po 15 minútach pridáme nakrájané olivy bez kôstky, uhorky, kapustu, huby, paradajkový pretlak, posolíme a okoreníme.
 
2.
Do polievky po 10 minútach vložíme vykostené rybacie mäso (tuniak, zubáč, jeseter). Varíme 15 minút. Pridáme citrónovú šťavu a petržlenovú vňať. Zvlášť budeme podávať kyslú smotanu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kyslá kapusta
Ako pripraviť výbornú kyslú kapustu
Poradíme s výberom súdka i tej správnej kapusty. Máme pre vás tiež overený recept na fantastickú domácu kyslú kapustu.
Kedy najneskôr naložiť kapustu, aby bola perfektná do vianočnej kapustnice?
Toto nesmiete zmeškať! Kedy najneskôr naložiť kapustu, aby bola perfektná do vianočnej kapustnice?
Kyslá kapusta je nevyhnutnosťou (nielen) na vianočnom stole. Počas zimy nám poskytuje kopec vitamínov a je...
Kyslá kapusta z pohára: Najjednoduchší spôsob ako fermentovať kapustu
Kyslá kapusta z pohára: Najjednoduchší spôsob, ako fermentovať kapustu
Výborná, chrumkavá, kvasená kapusta so všetkými svojimi benefitmi už za dva týždne.
Plnená kapusta
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
Päť inšpirácií zo sladkej kapusty, ktoré ste už určite pripravovali, pripravujete a pripravovať budete.
Ako správne skladovať kapustu
Kapusta: Ako ju správne skladovať, aby vydržala svieža a chrumkavá čo najdlhšie
Kapustu môžete bezpečne uskladniť až na niekoľko mesiacov. Poradíme ako.
Čínska kapusta
Super zdravá, chrumkavá a lacná čínska kapusta
Málo kalórií a more nutričných benefitov. Taká je čínska kapusta.