Soľanka
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
čierne olivy
150
g
kapusta
2
ks
cibuľa
2
PL
hladká múka
2
PL
olej
3
ks
hríby
3
ks
nakladané uhorky
1,5
litre
rybací vývar
400
g
ryba
1
PL
paradajkový pretlak
soľ
mleté čierne korenie
citrónová šťava
kyslá smotana
petržlenová vňať
postup
1.
Nakrájanú cibuľu opražíme na oleji a poprašíme ju múkou a zalejeme vývarom, ktorý je vlažný. Necháme zovrieť a následne znížime teplotu. Po 15 minútach pridáme nakrájané olivy bez kôstky, uhorky, kapustu, huby, paradajkový pretlak, posolíme a okoreníme.
2.
Do polievky po 10 minútach vložíme vykostené rybacie mäso (tuniak, zubáč, jeseter). Varíme 15 minút. Pridáme citrónovú šťavu a petržlenovú vňať. Zvlášť budeme podávať kyslú smotanu.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.