Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kura na cesnaku

ingrediencie

2 ks
kura
4 PL
olej
2 strúčiky
cesnak
4 PL
petržlenová vňať
ks
soľ

postup

Kurčatá očistíme, nakrájame na menšie kúsky, osolíme a opečieme na rozpálenom oleji. Podlejeme vodou, prikryjeme a dusíme. Po chvíli pridáme celý cesnak a necháme dusiť približne 20 minút. Podľa potreby podlievame vodou. Mäkké mäso vyberieme na tanier, posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou a polejeme šťavou. Podávame so zemiakovou kašou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?