Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rizoto s hráškom a mäsom

ingrediencie

30 g
cibuľa
50 g
tuk
mletá červená paprika
250 g
bravčové pliecko
250 g
sterilizovaný hrášok
250 g
ryźa
50 g
tvrdý syr

postup

1.

Cibuľu očistíme, nakrájame najemno a speníme na tuku. Pridáme mletú červenú papriku, na kúsky nakrájané mäso a za občasného podlievania udusíme. Pridáme prepláchnutý hrášok a chvíľu ešte podusíme. 

2.

Ryžu umyjeme, necháme odkvapkať a pridáme k mäsu. Osolíme., premiešame a zalejeme vodou aby siahala 2 cm nad ryžu. Prikryjeme a na miernom ohni udusíme do mäkka. 

3.

Po 10 - 15 minútach vyskúšame či je mäso a ryža mäkké, a ak treba, ešte podlejeme trochou vody. Podávame posypané strúhaným syrom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.