Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Krkovička naopak

ingrediencie

1 kg
bravčová krkovička
1 ks
cibuľa
3 ks
vajce
strúhanka
podľa chuti
soľ, korenie
masť na vyprážanie

Zálievka

3 dl
voda
3 PL
kečup
3 PL
horčica
podľa chuti
vegeta

postup

1.
Krkovičku nakrájame, osolíme, okoreníme a so strúhankou naklepeme. Ja dám do sáčku strúhanku pridám rezeň a klepem
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
lienockabb
29.5.2013 12:05 | |
+22 -1
Mňamky, na tento spôsob majú mäsko u nás doma radi. Ja robím aj tak, že rezne natriem horčicou a až potom obalím v strúhanke a dávam na cibuľu do kuchty. Potom robím rôzne obmeny... že k tomu pridám sušené hríby al. sterilizované uhorky al. šampiňóny, zeleninu...
Natalia_786
30.11.2013 20:41 | |
+7 -0
dobrý nápad (y)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?