Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Jarné kotlety

ingrediencie

600 g
bravčová kotleta
100 g
olej
150 g
strúhanka
20 g
maslo
10 g
cesnak
20 g
petržlenová vňať
250 g
zelená paprika
podľa chuti
soľ
podľa chuti
čierne korenie

postup

1.
Kotlety vykostíme, zľahka vyklepeme a narežeme, aby sa nekrútili.
2.
Zo strúhanky, rozpusteného masla, roztlačeného cesnaku, soli a čierneho korenia pripravíme zmes, do ktorej vmiešame petržlenovú vňať.
3.
Touto zmesou potrieme z jednej strany kotlety a na oleji z obidvoch strán prudko opečieme.
4.
Papriku pokrájame na rezančeky, osolíme a zvlášť podusíme.
5.
Potom na zohriaty tanier položíme porciu paprík, na ne kotletu, potretou stranou nahor. Podávame s ryžou a kari korením.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?