Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cigánske ražniči

ingrediencie

800 g
hovädzie mäso
3 ks
cibuľa
100 g
slanina
podľa chuti
soľ
podľa chuti
čierne korenie
trochu
horčica
olej na potretie

postup

1.
Mäso pokrájame na kocky, zľahka vyklepeme. Cibuľu pokrájame na kolieska a slaninu na toľko plátkov koľko máme kociek mäsa.
2.
Na kovovú ihlu napichujeme striedavo okorenené mäso, cibuľu a slaninu. Všetko potrieme olejom.
3.
Na rošte nad žeravými uhlíkmi za občasného obracania opekáme až 8 minút. Podávame s chlebom potretým horčicou. Osolíme podľa chuti.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?
Langoš
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.