Pridať recept

Cigánske ražniči

ingrediencie

800 g
hovädzie mäso
3 ks
cibuľa
100 g
slanina
podľa chuti
soľ
podľa chuti
čierne korenie
trochu
horčica
olej na potretie

postup

1.
Mäso pokrájame na kocky, zľahka vyklepeme. Cibuľu pokrájame na kolieska a slaninu na toľko plátkov koľko máme kociek mäsa.
 
2.
Na kovovú ihlu napichujeme striedavo okorenené mäso, cibuľu a slaninu. Všetko potrieme olejom.
3.
Na rošte nad žeravými uhlíkmi za občasného obracania opekáme až 8 minút. Podávame s chlebom potretým horčicou. Osolíme podľa chuti.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kupujete gril?
Kupujete gril? Poradíme, ako správne vybrať
Grilovaniu prepadá čoraz viac Slovákov. To so sebou prináša aj širokú ponuku pomôcok na tento typ varenia,...
Perfektné hovädzie: 9 trikov, ktoré vylepšia chuť mäsa aj ušetria námahu
Perfektné hovädzie: 9 trikov, ktoré vylepšia chuť mäsa aj ušetria námahu
Bez ohľadu na to, či dávate prednosť hovädzej sviečkovej, roštenke alebo často varíte s mletým hovädzím...
Syr halloumi
Grilované syry – všetko, čo by ste mali vedieť o tejto letnej pochúťke
Grilovačky už dávno nie sú iba o mäsových pochúťkach. Pravý gurmán si dopraje aj lahôdky v podobe grilovanej...
Pravý hovädzí tatarák
Pravý hovädzí TATARÁK a variácie, ktoré ešte nepoznáte! Táto luxusná pochúťka u nás na Silvestra nesmie chýbať!
Patríte medzi skupinku nadšencov, ktorým sa pri pohľade na tatársky biftek s cesnakovými hriankami zbiehajú...
Sviečková na smotane
Nedeľné špeciality z hovädzieho mäsa: Vďaka tajnej prísade je mäso mäkké a zamatovo jemné, skutočne funguje a to na všetky druhy + recepty
Hovädzie mäso síce nepatrí k najlacnejším druhom mäsa, ale u našincov je veľmi obľúbené. Pripravujeme...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...