Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hovädzie á la Stroganov

ingrediencie

800 g
hovädzie mäso
trochu
tuk na opekanie
trochu
múka
podľa chuti
soľ
1 ks
cibuľa
5 ks
šampiňóny
trochu
čierne korenie
1 téglik
kyslá smotana
trochu
pikantná horčica

postup

1.
Mäso pokrájame na rezančeky, mierne pomúčime. Potom mäso krátko opečieme n oleji s nadrobno pokrájanou cibuľou (necháme ju najskôr zosklovatieť).
2.
Pridáme plátky šampiňónov, osolíme, okoreníme a dusíme 3-5 minút. Polejeme kyslou smotanou ochutenou štipľavou horčicou a necháme spojiť.
3.
Podávame s varnými alebo restovanými zemiakmi posypanými petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...