Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hovädzie á la Stroganov

ingrediencie

800 g
hovädzie mäso
trochu
tuk na opekanie
trochu
múka
podľa chuti
soľ
1 ks
cibuľa
5 ks
šampiňóny
trochu
čierne korenie
1 téglik
kyslá smotana
trochu
pikantná horčica

postup

1.
Mäso pokrájame na rezančeky, mierne pomúčime. Potom mäso krátko opečieme n oleji s nadrobno pokrájanou cibuľou (necháme ju najskôr zosklovatieť).
2.
Pridáme plátky šampiňónov, osolíme, okoreníme a dusíme 3-5 minút. Polejeme kyslou smotanou ochutenou štipľavou horčicou a necháme spojiť.
3.
Podávame s varnými alebo restovanými zemiakmi posypanými petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.