Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hovädzie á la Stroganov

ingrediencie

800 g
hovädzie mäso
trochu
tuk na opekanie
trochu
múka
podľa chuti
soľ
1 ks
cibuľa
5 ks
šampiňóny
trochu
čierne korenie
1 téglik
kyslá smotana
trochu
pikantná horčica

postup

1.
Mäso pokrájame na rezančeky, mierne pomúčime. Potom mäso krátko opečieme n oleji s nadrobno pokrájanou cibuľou (necháme ju najskôr zosklovatieť).
2.
Pridáme plátky šampiňónov, osolíme, okoreníme a dusíme 3-5 minút. Polejeme kyslou smotanou ochutenou štipľavou horčicou a necháme spojiť.
3.
Podávame s varnými alebo restovanými zemiakmi posypanými petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...