Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Aljašská treska na zázvore

ingrediencie

1 ks
treska
trochu
voda
trochu
ocot
1 KL
sladká mletá paprika
1 KL
mletý zázvor
1 KL
soľ
5 PL
olej
4 strúčiky
cesnak
trochu
maslo

postup

1.
Mrazenú tresku zbavíme šupín, odstránime plutvy. Potom ju na 15 minút ponoríme do okyslenej vody. Potom rybu vyberieme a osušíme.
2.
Zmiešame lyžičku sladkej papriky, rovnaké množstvo zázvoru a soli s olejom a roztlačeným cesnakom.
3.
Tresku potrieme kašičkou, podložíme kúskom masla, zabalíme do alobalu a upečieme. Podávame s bielym pečivom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Bunch of Parasol
Bedľa
Bedľa
Bedľa jedlá je huba s typickým klobúkom, ktorý môže dorásť v priemere až do 30 cm. Mladé huby sú celé hnedasté. Ako...
Patizón
Patizón
Patizón
Sú nenáročné na pestovanie a bohaté na vitamíny. V kuchyni im patrí veľký priestor.
chopping red
Naučte sa správne krájať a uľahčite si prácu v kuchyni!
Naučte sa správne krájať a uľahčite si prácu v kuchyni!
Viete si predstaviť kuchynské vybavenie bez noža? Nôž je jednoducho vec, ktorá nesmie chýbať v žiadnej domácnosti, či...