Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Aljašská treska na zázvore

ingrediencie

1 ks
treska
trochu
voda
trochu
ocot
1 KL
sladká mletá paprika
1 KL
mletý zázvor
1 KL
soľ
5 PL
olej
4 strúčiky
cesnak
trochu
maslo

postup

1.
Mrazenú tresku zbavíme šupín, odstránime plutvy. Potom ju na 15 minút ponoríme do okyslenej vody. Potom rybu vyberieme a osušíme.
2.
Zmiešame lyžičku sladkej papriky, rovnaké množstvo zázvoru a soli s olejom a roztlačeným cesnakom.
3.
Tresku potrieme kašičkou, podložíme kúskom masla, zabalíme do alobalu a upečieme. Podávame s bielym pečivom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...