Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Aljašská treska na zázvore

ingrediencie

1 ks
treska
trochu
voda
trochu
ocot
1 KL
sladká mletá paprika
1 KL
mletý zázvor
1 KL
soľ
5 PL
olej
4 strúčiky
cesnak
trochu
maslo

postup

1.
Mrazenú tresku zbavíme šupín, odstránime plutvy. Potom ju na 15 minút ponoríme do okyslenej vody. Potom rybu vyberieme a osušíme.
2.
Zmiešame lyžičku sladkej papriky, rovnaké množstvo zázvoru a soli s olejom a roztlačeným cesnakom.
3.
Tresku potrieme kašičkou, podložíme kúskom masla, zabalíme do alobalu a upečieme. Podávame s bielym pečivom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...