Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Aljašská treska na zázvore

ingrediencie

1 ks
treska
trochu
voda
trochu
ocot
1 KL
sladká mletá paprika
1 KL
mletý zázvor
1 KL
soľ
5 PL
olej
4 strúčiky
cesnak
trochu
maslo

postup

1.
Mrazenú tresku zbavíme šupín, odstránime plutvy. Potom ju na 15 minút ponoríme do okyslenej vody. Potom rybu vyberieme a osušíme.
2.
Zmiešame lyžičku sladkej papriky, rovnaké množstvo zázvoru a soli s olejom a roztlačeným cesnakom.
3.
Tresku potrieme kašičkou, podložíme kúskom masla, zabalíme do alobalu a upečieme. Podávame s bielym pečivom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...