Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Aljašská treska na zázvore

ingrediencie

1 ks
treska
trochu
voda
trochu
ocot
1 KL
sladká mletá paprika
1 KL
mletý zázvor
1 KL
soľ
5 PL
olej
4 strúčiky
cesnak
trochu
maslo

postup

1.
Mrazenú tresku zbavíme šupín, odstránime plutvy. Potom ju na 15 minút ponoríme do okyslenej vody. Potom rybu vyberieme a osušíme.
2.
Zmiešame lyžičku sladkej papriky, rovnaké množstvo zázvoru a soli s olejom a roztlačeným cesnakom.
3.
Tresku potrieme kašičkou, podložíme kúskom masla, zabalíme do alobalu a upečieme. Podávame s bielym pečivom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Bravčový hrniec
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Už od pradávna sa ľudia všemožne snažia zjednodušiť a najmä urýchliť varenie, veď čas strávený v kuchyni sa dá využiť...
zajačikova torta
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Veľká noc už klope na dvere. Príbytky zdobia veľkonočné dekorácie a je na čase zahájiť aj veľkonočné pečenie. Okrem...
veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Nastávajúca Veľká noc nám kladie otázku, akú výslužku prichystať pre veľkonočných šibačov? V obchodoch je množstvo...