Fazuľa s cviklou
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
fazuľa
300
g
cvikla
1
PL
maslo
1
KL
ocot
2
šálky
smotanová omáčka s cibuľou
trochu
petržlenová vňať
podľa chuti
soľ
trochu
voda
postup
1.
Surovú cviklu očistíme, pokrájame na kocky a dáme do hrnca. Pridáme rozpustené maslo, soľ a trocha vody. Prikryjeme pokrievkou a dusíme domäkka.
2.
Do hotovej cvikly pridáme trocha octu a rozmiešame. Pridáme varenú fazuľu a prelejeme pripravenou smotanovou omáčkou.
3.
Pri podávaní posypeme posekanou petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.