Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fazuľa s cviklou

ingrediencie

200 g
fazuľa
300 g
cvikla
1 PL
maslo
1 KL
ocot
2 šálky
smotanová omáčka s cibuľou
trochu
petržlenová vňať
podľa chuti
soľ
trochu
voda

postup

1.
Surovú cviklu očistíme, pokrájame na kocky a dáme do hrnca. Pridáme rozpustené maslo, soľ a trocha vody. Prikryjeme pokrievkou a dusíme domäkka.
2.
Do hotovej cvikly pridáme trocha octu a rozmiešame. Pridáme varenú fazuľu a prelejeme pripravenou smotanovou omáčkou.
3.
Pri podávaní posypeme posekanou petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Nápaditý spôsob ako si pripraviť naozaj vynikajúce samostatné jedlo či prílohu z jednej z najzdravších zelenín.
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.