Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fazuľa s cviklou

ingrediencie

200 g
fazuľa
300 g
cvikla
1 PL
maslo
1 KL
ocot
2 šálky
smotanová omáčka s cibuľou
trochu
petržlenová vňať
podľa chuti
soľ
trochu
voda

postup

1.
Surovú cviklu očistíme, pokrájame na kocky a dáme do hrnca. Pridáme rozpustené maslo, soľ a trocha vody. Prikryjeme pokrievkou a dusíme domäkka.
2.
Do hotovej cvikly pridáme trocha octu a rozmiešame. Pridáme varenú fazuľu a prelejeme pripravenou smotanovou omáčkou.
3.
Pri podávaní posypeme posekanou petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...
Walnuts
Viete správne skladovať orechy?
Viete správne skladovať orechy?
Orechy naozaj právom patria medzi superpotraviny. Sú zdrojom zdravých tukov, znižujú cholesterol, pôsobia v tele...