Pridať recept

Nátierka z fazule a tekvice

ingrediencie

1/4 hrnček
fazuľa
1 plátok
tekvica
1/2 KL
sójová omáčka
trochu
saturejka
1 ks
cibuľa
trochu
olej
podľa chuti
soľ

postup

1.
Fazuľu varíme obvyklým spôsobom so saturejkou a soľou. Uvaríme ju domäkka.
 
2.
Tekvicu pokrájame na malé kocky a podusíme ju na opečenej cibuľke.
3.
Uvarenú, scedenú fazuľu rozmixujeme alebo pomelieme na mäsovom mlynčeku.
4.
Pridáme podusenú tekvicu, zmiešame so sójovou omáčkou. Nátierku dôkladne vyšľaháme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Mandy Bork, 2019
4 potraviny pre zdravú letnú pleť: Pripravte sa na opaľovanie aj zvnútra!
Letné slnenie nemusí vždy znamenať riziko pre pokožku. S týmito potravinami sa jednoducho opálime zvnútra - bez...
Tekvicová dužina
Vnútro tekvice nevyhadzujte! Tušíte vôbec, koľko fantastických využití má v kuchyni?
Tekvicová sezóna je v plnom prúde, takže z našich kuchýň už rozvoniavajú rôzne pochúťky z tejto zeleniny...
10 receptov na najobľúbenejšie nátierky priamo od pani kuchárky: Výborné na víkendové raňajky, olovrant či
10 receptov na najobľúbenejšie nátierky priamo od pani kuchárky: Výborné na víkendové raňajky, olovrant či na chlebíčky pre návštevu
Recepty na legendárne nátierky priamo od pani kuchárky zo školskej jedálne. Niektoré z nich sme nejedli roky,...
5 tekvíc, ktoré by ste mali poznať: Takto si vždy vyberiete tú najlepšiu
Jeseň udrela naplno a spolu s ňou prišla aj chuť na horúce polievky, prívarky ale aj sýtejšie múčniky...
Tekvicové tipy
Domáce recepty na zaváranú tekvicu: Na tieto nedáme dopustiť!
Jeseň sa nesie v znamení skladovania plodín z úrody, ktoré nám majú vydržať aj počas celej zimy. Naši...