Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Špaldová krupica z ryžového mlieka

ingrediencie

850 ml
voda
100 g
ryžové mlieko
120 g
špaldová krupica
1 PL
med
1 KL
škorica

postup

1.
Sušené ryžové mlieko zmiešame s vodou a privedieme k varu.
3.
Keď začne mlieko vrieť, pridáme pomaly krupicu a miešame cca 10 min.
4.
Krupica musí mať jemne hustú konzistenciu. Odstavíme z ohňa, rozdelíme do misiek, podľa chuti polejeme maslom, posypeme škoricou alebo perníkovým korením a ozdobíme vlašskými orechami alebo sušeným ovocím.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...
Pečené koleno na pive
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo je jedným z najstarších nápojov na svete a má množstvo priaznivých účinkov na ľudské zdravie, za ktoré môže...
Ázijský čaj
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Možno niekoho trošku zarazí názov článku, ale čajom sa často nazývajú aj nápoje, ktoré s ním nemajú vôbec nič spoločné...