Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pšenová bábovka s orechami a kokosom

10
porcií
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
pšeno
250 ml
sójové mlieko
70 g
orechy
80 g
kokos
150 g
sušené ovocie
3 PL
med
550 ml
voda
1 PL
mletá škorica

postup

2.
Do hrnca dáme vodu, vsypeme 2x (vriacou vodou) premyté pšeno a privedieme do varu. Varíme cca 12 min., pokým voda úplne nezmizne. Podľa chuti môžeme pridat počas varenia do vody škoricu.
8.
Zpracované cesto nalejeme do bábovkovej formy (v prípade silikónovej formy nemúčime) a pečieme vo vopred rozohriatej rúre najskôr 10 min. pri teplote 220 stupňov, potom teplotu znížime na 150 stupňov a pečieme 30 min. POZOR!!! Bábovku po upečení nevyklopujeme, ale necháme PORIADNE vychladnúť, ideálne v chladnom prostredí cca 3 hod.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...