Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie rizoto so zeleninou

ingrediencie

400 g
morčacie mäso
soľ
mleté čierne korenie
1 ks
cibuľa
40 g
masť
vývar
50 g
mrkva
100 g
zelený hrášok
300 g
ryža
1 ks
karfiol
70 g
kel

postup

1.
Očistené a umyté vykostené morčacie mäso pokrájame na menšie kúsky, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Pokrájanú cibuľu speníme v rozohriatej masti, vložíme pripravené morčacie mäso, opražíme, podlejeme hydinovým vývarom a udusíme do polomäkka. Potom pridáme očistenú a pokrájanú mrkvu, vylúpaný zelený hrášok a znova podusíme.
2.
Neskôr vsypeme ryžu , zalejeme horúcim vývarom, premiešame a udusíme do mäkka. Očistený karfiol a ružičkový kel uvaríme osobitne v osolenej vode, scedíme, pridáme k morčaciemu mäsu a všetko spolu zľahka premiešame. Podávame s rôznymi druhmi zeleninových šalátov alebo s rôznymi druhmi kompótov.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.