Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie rizoto so zeleninou

ingrediencie

400 g
morčacie mäso
soľ
mleté čierne korenie
1 ks
cibuľa
40 g
masť
vývar
50 g
mrkva
100 g
zelený hrášok
300 g
ryža
1 ks
karfiol
70 g
kel

postup

1.
Očistené a umyté vykostené morčacie mäso pokrájame na menšie kúsky, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Pokrájanú cibuľu speníme v rozohriatej masti, vložíme pripravené morčacie mäso, opražíme, podlejeme hydinovým vývarom a udusíme do polomäkka. Potom pridáme očistenú a pokrájanú mrkvu, vylúpaný zelený hrášok a znova podusíme.
2.
Neskôr vsypeme ryžu , zalejeme horúcim vývarom, premiešame a udusíme do mäkka. Očistený karfiol a ružičkový kel uvaríme osobitne v osolenej vode, scedíme, pridáme k morčaciemu mäsu a všetko spolu zľahka premiešame. Podávame s rôznymi druhmi zeleninových šalátov alebo s rôznymi druhmi kompótov.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?