Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Morčacie rizoto so zeleninou

ingrediencie

400 g
morčacie mäso
soľ
mleté čierne korenie
1 ks
cibuľa
40 g
masť
vývar
50 g
mrkva
100 g
zelený hrášok
300 g
ryža
1 ks
karfiol
70 g
kel

postup

1.
Očistené a umyté vykostené morčacie mäso pokrájame na menšie kúsky, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Pokrájanú cibuľu speníme v rozohriatej masti, vložíme pripravené morčacie mäso, opražíme, podlejeme hydinovým vývarom a udusíme do polomäkka. Potom pridáme očistenú a pokrájanú mrkvu, vylúpaný zelený hrášok a znova podusíme.
2.
Neskôr vsypeme ryžu , zalejeme horúcim vývarom, premiešame a udusíme do mäkka. Očistený karfiol a ružičkový kel uvaríme osobitne v osolenej vode, scedíme, pridáme k morčaciemu mäsu a všetko spolu zľahka premiešame. Podávame s rôznymi druhmi zeleninových šalátov alebo s rôznymi druhmi kompótov.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...
Foodtruck
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Electrolux Foodtruck vybavený multifunkčnými parnými rúrami ukázal, čo dokáže 10. júna 2017 na Gurmán Feste...
Kandizované kvety
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Čerstvé kvety Vám už nemusia zdobiť len stôl vo váze, ale aj taniere, stačí vedieť ako nato! Možno ste už boli...