Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Domáca tvarohová zmrzlina

ingrediencie

1 ks
vajce
150 ml
mlieko
1/4 liter
smotana
75 g
krupicový cukor
1/4 kg
nízkotučný tvaroh

postup

1.
Šľahačom vyšľaháme tvaroh s mliekom.
2.
Medzitým si vyšľaháme šľahačku zo smotany, ktorú potom do základu po častiach vmiešajte.
3.
Z vajca si vyšľaháme penu, ktorú vmiešame do tvarohovej hmoty a dobre premiešame.
4.
Vzniknutú zmes uložíme do mrazničky, aby stuhla. Potom už len stačí zmrzlinu vybrať a tvarovať na misky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...