Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Domáca tvarohová zmrzlina

ingrediencie

1 ks
vajce
150 ml
mlieko
1/4 liter
smotana
75 g
krupicový cukor
1/4 kg
nízkotučný tvaroh

postup

1.
Šľahačom vyšľaháme tvaroh s mliekom.
2.
Medzitým si vyšľaháme šľahačku zo smotany, ktorú potom do základu po častiach vmiešajte.
3.
Z vajca si vyšľaháme penu, ktorú vmiešame do tvarohovej hmoty a dobre premiešame.
4.
Vzniknutú zmes uložíme do mrazničky, aby stuhla. Potom už len stačí zmrzlinu vybrať a tvarovať na misky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...