Pridať recept

Baklažánová nátierka

ingrediencie

1 ks
baklažán
1 ks
cibuľa
200 g
majolenka
1 strúčik
cesnaku
250 g
maslo
1 štipka
soľ
1 zväzok
petržlenová vňať

postup

1.
Baklažán poprepichujeme vidličkou a necháme upiecť v rúre. Opatrne ho potom ošúpeme a necháme vychladnúť.
 
2.
Potom ho rozmixujeme a pridáme nakrájanú cibuľu, maslo, majolenku, nasekanú petržlenovú vňať, strúhaný strúčik cesnaku a soľ.
3.
Všetky ingrediencie dôkladne rozmiešame a vychladenú pomazánku natierame na pečivo.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Baklažán
Viete, prečo musíte dať baklažán do mlieka? Treba ho soliť? Toto tajomstvo by ste mali poznať!
Kúpili ste baklažán? Je potrebné ho soliť alebo nie? Pozrite sa, ktorá surovina mu neprospieva a prečo ho...
Baklažán
Nevynechávajte baklažán! Má minimum kalórií a znižuje riziko srdcových chorôb
Malá, krásne fialová zelenina je plná zdraviu prospešných látok, chutí fantasticky a hodí sa aj do diéty.
Letna polievka
Tip na nedeľný obed: Plnené baklažány na orientálny spôsob
Magazín Dobrú chuť vám prináša tip na nedeľný obed. Vždy bude pozostávať z polievky, hlavného jedla a dezertu. 
Baklažán
Baklažán
Máte radi baklažán? Dopestovať si a chutne ho pripraviť nie je žiadna veda :)