Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pečená cuketa s cesnakom

5
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
cuketa
3 PL
olivový olej
10 strúčikov
cesnak
1 PL
soľ
1/2 PL
tymian
1/2 PL
bazalka
1/2 PL
majorán

postup

1.
Urobíme si marinádu. Do pohára nalejem olej, pridáme pretlačený cesnak, soľ, bazalku, majorán a tymián. Všetko spolu premiešame.
3.
Pekáč vystelieme alobalom. Uložíme na neho prvnú vrstvu cukety, jemne potrieme každý kus marinádou a prikryjeme ďalšou vrstvou cukety.
4.
Takto pokračujeme, až pokým neuložíme na plech celú cuketu.
5.
Prikryjeme alobalom a pečieme pri teplote 180 stupňov 20 min., potom odkryjeme a dopiečeme dalších 10 -15 min.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
nanuky
17 zdravých tipov na nanuky pre deti od Henriety
17 zdravých tipov na nanuky pre deti od Henriety
Neviem či poznám človeka, ktorý nemá rád zmrzlinu. Vy áno? Naše deti ju milujú. Dokonca aj najmladšia. Nevie ešte...