FOTORECEPT: Pečená cuketa s cesnakom
5
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
cuketa
3
PL
olivový olej
10
strúčikov
cesnaku
1
PL
soľ
1/2
PL
tymian
1/2
PL
bazalka
1/2
PL
majorán
postup
1.
Urobíme si marinádu. Do pohára nalejem olej, pridáme pretlačený cesnak, soľ, bazalku, majorán a tymián. Všetko spolu premiešame.
2.
Cuketu si nakrájame na ľubovolne hrubé kolieska.
3.
Pekáč vystelieme alobalom. Uložíme na neho prvnú vrstvu cukety, jemne potrieme každý kus marinádou a prikryjeme ďalšou vrstvou cukety.
4.
Takto pokračujeme, až pokým neuložíme na plech celú cuketu.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.