Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pečená cuketa s cesnakom

5
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
cuketa
3 PL
olivový olej
10 strúčikov
cesnak
1 PL
soľ
1/2 PL
tymian
1/2 PL
bazalka
1/2 PL
majorán

postup

1.
Urobíme si marinádu. Do pohára nalejem olej, pridáme pretlačený cesnak, soľ, bazalku, majorán a tymián. Všetko spolu premiešame.
3.
Pekáč vystelieme alobalom. Uložíme na neho prvnú vrstvu cukety, jemne potrieme každý kus marinádou a prikryjeme ďalšou vrstvou cukety.
4.
Takto pokračujeme, až pokým neuložíme na plech celú cuketu.
5.
Prikryjeme alobalom a pečieme pri teplote 180 stupňov 20 min., potom odkryjeme a dopiečeme dalších 10 -15 min.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čokoládové
Čokoládové pokušenie - pralinky!
Čokoládové pokušenie - pralinky!
Malé čokoládové cukríky, ktoré sa Vám rozplynú na jazyku a vyčarujú Vám úsmev na tvári, áno to sú pralinky! Každý z nás...
Bravčový hrniec
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Už od pradávna sa ľudia všemožne snažia zjednodušiť a najmä urýchliť varenie, veď čas strávený v kuchyni sa dá využiť...
zajačikova torta
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Veľká noc už klope na dvere. Príbytky zdobia veľkonočné dekorácie a je na čase zahájiť aj veľkonočné pečenie. Okrem...