Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pečená krkovička s volským okom

ingrediencie

1 kg
bravčová krkovička bez kosti
3 ks
cibuľa
1 PL
olej
2 strúčiky
cesnak
soľ
mleté čierne korenie

Príloha

1/2 kg
hranolky
2 ks
vajce

postup

1.
Mäso porežeme na kúsky (ako na rezne), hrubšie naklepeme, tenšie nemusíme. Mäsko osolíme a okoreníme.
2.
Na panvici popražíme cibuľu a pridáme mäsko, ktoré krátko - asi 2 minúty opečieme z oboch strán a ukladáme na plech, v ktorom sa bude piecť v rúre. Na plech môžeme dať opäť cibuľu (nebojte sa dať veľa, spolu s mäsom to bude chutne prepečené). Pečieme približne 30 minút na 220 stupňov, kým bude mäsko mäkké.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.