Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pečená krkovička s volským okom

ingrediencie

1 kg
bravčová krkovička bez kosti
3 ks
cibuľa
1 PL
olej
2 strúčiky
cesnak
soľ
mleté čierne korenie

Príloha

1/2 kg
hranolky
2 ks
vajce

postup

1.
Mäso porežeme na kúsky (ako na rezne), hrubšie naklepeme, tenšie nemusíme. Mäsko osolíme a okoreníme.
2.
Na panvici popražíme cibuľu a pridáme mäsko, ktoré krátko - asi 2 minúty opečieme z oboch strán a ukladáme na plech, v ktorom sa bude piecť v rúre. Na plech môžeme dať opäť cibuľu (nebojte sa dať veľa, spolu s mäsom to bude chutne prepečené). Pečieme približne 30 minút na 220 stupňov, kým bude mäsko mäkké.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?