Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bravčové rezne v cestíčku

4
porcie
15
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
bravčové stehno
200 g
polohrubá múka
200 ml
mlieko
2 ks
vajce
2 KL
grilovacie korenie
1 KL
soľ
trochu
olej na vyprážanie

postup

1.
Mäso umyjeme a nakrájame na tenké plátky. Každý z nich potom osolíme a potrieme trochou korenia.
4.
Rozpálime olej a mäso medzitým namáčame do cestíčka.
5.
Obalené rezne vyprážame na strednom ohni z oboch strán dozlatista.
6.
Opečené rezne odkladáme na papierový obrúsok, aby odkvapkal všetok nadbytočný olej. Podávame s varenými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
ruzovik
14.6.2017 18:31 | |
+0 -0
to s tými 200g múky si to poriadne prehnala ,pri tvojich receptoch treba fakt čítať trikrát
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...