Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bravčové rezne v cestíčku

4
porcie
15
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
bravčové stehno
200 g
polohrubá múka
200 ml
mlieko
2 ks
vajce
2 KL
grilovacie korenie
1 KL
soľ
trochu
olej na vyprážanie

postup

1.
Mäso umyjeme a nakrájame na tenké plátky. Každý z nich potom osolíme a potrieme trochou korenia.
4.
Rozpálime olej a mäso medzitým namáčame do cestíčka.
5.
Obalené rezne vyprážame na strednom ohni z oboch strán dozlatista.
6.
Opečené rezne odkladáme na papierový obrúsok, aby odkvapkal všetok nadbytočný olej. Podávame s varenými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
ruzovik
14.6.2017 18:31 | |
+39 -4
to s tými 200g múky si to poriadne prehnala ,pri tvojich receptoch treba fakt čítať trikrát
OIKJMN
30.11.2018 16:30 | |
+0 -0
A preto vzdy varim bez receptov :-)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.