Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bravčové rezne v cestíčku

4
porcie
15
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
bravčové stehno
200 g
polohrubá múka
200 ml
mlieko
2 ks
vajce
2 KL
grilovacie korenie
1 KL
soľ
trochu
olej na vyprážanie

postup

1.
Mäso umyjeme a nakrájame na tenké plátky. Každý z nich potom osolíme a potrieme trochou korenia.
4.
Rozpálime olej a mäso medzitým namáčame do cestíčka.
5.
Obalené rezne vyprážame na strednom ohni z oboch strán dozlatista.
6.
Opečené rezne odkladáme na papierový obrúsok, aby odkvapkal všetok nadbytočný olej. Podávame s varenými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
ruzovik
14.6.2017 18:31 | |
+31 -3
to s tými 200g múky si to poriadne prehnala ,pri tvojich receptoch treba fakt čítať trikrát
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?
pina colada
Leto ovládne Piña Colada
Leto ovládne Piña Colada
Jeden z najexotickejších letných drinkov inšpiruje k príprave nielen tekutých dobrôt.