FOTORECEPT: Bryndzové halušky so slaninou
4
porcie
75
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
700
g
zemiaky
500
g
hladká múka
50
g
údená slanina
120
g
bryndza
1
téglik
smotana
trochu
soľ
postup
1.
Zemiaky očistíme, oškrabeme a najemno nastrúhame.
4.
Cez sitko s väčšími otvormi potom pretláčame cesto do vriacej osolenej vody.
5.
Halušky počas celej doby varenia občasne premiešavame. Necháme ich variť asi 10-15 minút, kým nevyplávajú navrch.
7.
Slaninu nakrájame na drobnejšie rezance, ktoré potom vysmážame.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.