Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Boloňské špagety s tuniakom

1
porcia
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

100 g
špagety
1 konzerva
tuniak v rastlinnom oleji
170 g
boloňská omáčka
1 ks
cibuľa
soľ
olej

postup

1.
Cibuľu nakrájame na malú kocky a osmažíme na 1 lyžici oleja do zlatista.
3.
Medzitým, ako sa cibuľka smaží, uvaríme si v osolenej vode cestoviny "Al dente". Po 7. minútach cestoviny scedíme.
4.
K uvareným cestovinám pridáme omáčku, tuniaka a cibuľu. Všetko spolu premiešame a ihneď podávame. Omáčku môžeme pred vmiešaním do cestovín krátko ohriať na panvici alebo v mikrovlnke, cestoviny tak budú dlhšie teplé.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
miro7490
19.6.2013 16:09 | |
+7 -1
Sorry, ale toto je ohavnosť (n)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
zajačikova torta
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Veľká noc už klope na dvere. Príbytky zdobia veľkonočné dekorácie a je na čase zahájiť aj veľkonočné pečenie. Okrem...
veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Nastávajúca Veľká noc nám kladie otázku, akú výslužku prichystať pre veľkonočných šibačov? V obchodoch je množstvo...
Piškótové vajíčka
Video: Ako vyrobiť farebné piškótové vajíčka v škrupinke
Video: Ako vyrobiť farebné piškótové vajíčka v škrupinke
Veľkonočné pečenie je v plnom prúde. Zunovali sa vám tradičné dobroty a chceli by ste vyskúšať niečo nové, niečo...