Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Boloňské špagety s tuniakom

1
porcia
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

100 g
špagety
1 konzerva
tuniak v rastlinnom oleji
170 g
boloňská omáčka
1 ks
cibuľa
soľ
olej

postup

1.
Cibuľu nakrájame na malú kocky a osmažíme na 1 lyžici oleja do zlatista.
3.
Medzitým, ako sa cibuľka smaží, uvaríme si v osolenej vode cestoviny "Al dente". Po 7. minútach cestoviny scedíme.
4.
K uvareným cestovinám pridáme omáčku, tuniaka a cibuľu. Všetko spolu premiešame a ihneď podávame. Omáčku môžeme pred vmiešaním do cestovín krátko ohriať na panvici alebo v mikrovlnke, cestoviny tak budú dlhšie teplé.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
miro7490
19.6.2013 16:09 | |
+7 -1
Sorry, ale toto je ohavnosť (n)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...