Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Boloňské špagety s tuniakom

1
porcia
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

100 g
špagety
1 konzerva
tuniak v rastlinnom oleji
170 g
boloňská omáčka
1 ks
cibuľa
soľ
olej

postup

1.
Cibuľu nakrájame na malú kocky a osmažíme na 1 lyžici oleja do zlatista.
3.
Medzitým, ako sa cibuľka smaží, uvaríme si v osolenej vode cestoviny "Al dente". Po 7. minútach cestoviny scedíme.
4.
K uvareným cestovinám pridáme omáčku, tuniaka a cibuľu. Všetko spolu premiešame a ihneď podávame. Omáčku môžeme pred vmiešaním do cestovín krátko ohriať na panvici alebo v mikrovlnke, cestoviny tak budú dlhšie teplé.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
miro7490
19.6.2013 16:09 | |
+7 -1
Sorry, ale toto je ohavnosť (n)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...