FOTORECEPT: Cestoviny s tofu a medvedím cesnakom
3
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
kukuričné cestoviny
200
g
biele tofu
1
ks
uhorka
2
ks
mrkva
1
ks
biela reďkovka
3
PL
sójová omáčka
2
KL
provensálske bylinky
1
dl
šťava z olív
2
PL
medvedí cesnak
2
PL
olivový olej
soľ
voda
postup
1.
Bielu reďkovku a mrkvu si nakrájame na malé kocky.
2.
Obe suroviny si opečieme na olivovom oleji cca 10 min., potom pridáme 2 dcl vody a dusíme.
3.
Medvedí cesnak si nakrájame na malé kúsky.
4.
Keď je zelenina mäkká, pridáme k nej cesnak.
5.
Medzitým si tofu nakrájame na malé kocky, zalejeme sójovou omáčkou, premiešame a necháme odstáť 15 min. v chladničke (prykrité).
6.
Zeleninovú zmes s medvedím cesnakom ochutíme provensálskym korením a 1 KL soli.
7.
Potom pridáme marinované tofu a podusíme 5 min. (ak treba, pridáme vodu).
8.
Cestoviny si uvaríme v osolenej vode podľa návodu. Aby se po uvarení nelepili, pridáme do vody 1 KL olivového oleja.
Podobné recepty
Ak chcete schudnúť, zjedzte každý deň jeden balíček. Má nízky obsah kalórií a vysoký obsah bielkovín
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.