Pridať recept

FOTORECEPT: Zapekané šampiňóny

ingrediencie

200 g
šampiňóny
1/2 ks
cibuľa
1/2 strúčik
cesnaku
1/2 KL
grilovacie korenie
1 ks
vajce
trochu
olej

postup

1.
Očistíme šampiňóny.
Fotorecept: Zapekané šampiňóny
Fotorecept: Zapekané šampiňóny
Zdroj: Tanuki
 
2.
Vyberieme nožičky, ktoré rozkrájame na malé kúsky.
Fotorecept: Zapekané šampiňóny
Fotorecept: Zapekané šampiňóny
Zdroj: Tanuki
3.
Polovicu cibule nakrájame na drobné kocky a zmiešame s nožičkami.
Fotorecept: Zapekané šampiňóny
Fotorecept: Zapekané šampiňóny
Zdroj: Tanuki
4.
Pridáme prelisovanú polovicu strúčiku cesnaku a grilovacie korenie.
Fotorecept: Zapekané šampiňóny
Fotorecept: Zapekané šampiňóny
Zdroj: Tanuki
5.
Pridáme vajce a zmes dôkladne rozmiešame.
Fotorecept: Zapekané šampiňóny
Fotorecept: Zapekané šampiňóny
Zdroj: Tanuki
Fotorecept: Zapekané šampiňóny
Fotorecept: Zapekané šampiňóny
Zdroj: Tanuki
6.
Zmesou plníme klobúčiky. Do zapekacej misy nalejeme trochu oleja a naukladáme do nej huby.
Fotorecept: Zapekané šampiňóny
Fotorecept: Zapekané šampiňóny
Zdroj: Tanuki
7.
Dáme zapiecť na miernom ohni na 10-15 minút.
Fotorecept: Zapekané šampiňóny
Fotorecept: Zapekané šampiňóny
Zdroj: Tanuki
8.
Podávame s pečivom alebo s ryžou.
Fotorecept: Zapekané šampiňóny
Fotorecept: Zapekané šampiňóny
Zdroj: Tanuki
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
21.7.2013 20:37 | |
+11 -3
ja by som tam este pridala syr v crievku
Podobné články
Máte radi šampiňóny? Urobte si ich doma nakladané v oleji
Poznáte nakladaný hermelín však? Lahodný smotanový mäkký syr naložený na pár dní v kvalitnom oleji,...
Sezóna už začala: Obsahujú veľa vody, majú málo kalórií ale pozor! Toto je veľmi častá chyba pri zbieraní
Sezóna už začala: Obsahujú veľa vody, majú málo kalórií, ale pozor! Toto je veľmi častá chyba pri zbieraní húb, lesníci varujú!
Nič nevonia tak krásne ako čerstvo nazbierané huby, ktoré priam lákajú na prípravu aromatických delikates. Aby...
Týchto 5 chýb robíme pri príprave húb
Už nikdy nebudú mäkké ani mdlé! Pri príprave húb si dávajte pozor na tieto CHYBY, robí ich každý!
Kvôli nesprávnej príprave húb sa často pripravíme o vynikajúci chuťový zážitok. Poradíme vám, ako...
Čo robiť, ak sú huby horké? Stačí použiť túto lacnú zabudnutu metódu, vďaka ktorej huby nikdy nezhorknú!
Čo robiť, ak sú huby horké? Stačí použiť túto lacnú zabudnutú metódu, vďaka ktorej huby nikdy nezhorknú!
Čo môžete urobiť, aby vaše huby neboli horké? Vyskúšajte tento babičkin trik!