Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Obrátené pšenové muffiny bez cukru

12
porcií
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
pšeno
250 g
sójové mlieko
150 g
kokos
100 g
sušené ovocie

postup

2.
Do vriacej vody (750 ml) vložíme pšeno a necháme variť, pokým voda nezmizne.
5.
Ku zmesi prilejeme mlieko (v prípade sušeného sójového nápoja rozmiešame cca 7 PL v 230 ml vody).
8.
Cesto plníme do pripravených formičiek na muffiny, na každú porciu 2 PL.
10.
Po upečení ich necháme vychladnúť, prikryjeme alobalom a dáme na noc do chladničky.
11.
Po stuhnutí muffiny vyklopíme, každý kus ozdobíme lyžičkou ľubovoľného džemu a postrúhanou horkou čokoládou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...