Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Obrátené pšenové muffiny bez cukru

12
porcií
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
pšeno
250 g
sójové mlieko
150 g
kokos
100 g
sušené ovocie

postup

2.
Do vriacej vody (750 ml) vložíme pšeno a necháme variť, pokým voda nezmizne.
5.
Ku zmesi prilejeme mlieko (v prípade sušeného sójového nápoja rozmiešame cca 7 PL v 230 ml vody).
8.
Cesto plníme do pripravených formičiek na muffiny, na každú porciu 2 PL.
10.
Po upečení ich necháme vychladnúť, prikryjeme alobalom a dáme na noc do chladničky.
11.
Po stuhnutí muffiny vyklopíme, každý kus ozdobíme lyžičkou ľubovoľného džemu a postrúhanou horkou čokoládou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...