Pridať recept

Broskyňový koláč s tvarohom

10
porcií
80
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

250 g
polohrubá múka
130 g
maslo
60 g
práškový cukor
1 ks
vajce

Tvarohová plnka

500 g
jemný tvaroh
120 g
práškový cukor
2 balíčky
vanilkový cukor
4 ks
vajce
2 balíčky
puding zlatý klas
2 ks
broskyňa
1 balíček
žlté želé

postup

1.
Z múky, masla, cukru a vajcia vypracujeme hladké cesto. Rozvaľkáme ho na plát a dáme na vymastený a múkou vysypaný plech. Cesto popicháme vidličkou a dáme do rúry vyhriatej na 180 °C na 10 minút predpiecť.
 
2.
Pripravíme plnku. Tvaroh vymiešame s práškovým cukrom, vanilkovým cukrom, rozšľahanými vajcami a so Zlatým klasom.
3.
Na predpečené cesto dáme plnku a pečieme ďalších 30 minút.
4.
Upečený koláč necháme vychladnúť, uložíme naň pokrájané broskyne a zalejeme želé, ktoré sme si pripravili podľa návodu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Jahodový zákusok
Svieže dezerty, zákusky a koláče z jahôd a tvarohu, ktoré zbožňujeme
Desať fantastických inšpirácií z tvarohu a jahôd.
Tvaroh
Vyrobte si doma poctivý tvaroh, čerstvý syr či ricottu: Je to jednoduché!
Nie každý má možnosť dostať sa ku kvalitným domácim mliečnym výrobkom. Našťastie pomocou jednoduchých...
Tvaroh
Zázrak menom TVAROH!
Tvaroh v sebe ukrýva neuveriteľný potenciál univerzálnej suroviny s pozoruhodnými nutričnými hodnotami...
Krémové rezy s broskyňami
Tromfne všetky zákusky: Jednoduché krémové rezy s broskyňami
Jednoduché piškótové cesto a svieže broskyne si zamilujete.
Ako olúpať broskyne
Ako jednoducho olúpať broskyne a marhule? Takto budete mať hotovo raz-dva
Šťavnaté broskyne, sladučké marhule máme radi snáď všetci. Ale čistiť ovocie pri príprave džemov, čatní,...
Broskyne
Sezóna broskýň: Ako skladovať broskyne? Na čo všetko sa dajú použiť?
Sezóna broskýň je vzácna, netrvá dlho – aspoň keď hovoríme o chutných šťavnatých plodoch zo záhrad...