Pridať recept

Vínový krém s jablkami

ingrediencie

300 ml
kyslá smotana
1 balíček
vanilínový cukor
6 PL
práškový cukor
125 ml
biele víno
1 ks
citrónová šťava
3 ks
jablko
1 PL
hrozienka

postup

1.
Jablká ošúpeme, vyrežeme jadrovníky a dužinu nadrobno nakrájame. V mise zmiešame jablká s hrozienkami, 3 lyžicami cukru, 1 lyžicou citrónovej šťavy a rozdelíme do 4 misiek.
 
2.
Smotanu premiešame so zvyšným cukrom a vanilínovým cukrom, primiešame víno a zvyšnú citrónovú šťavu. Smotanovú zmes nalejeme na jablká a odložíme do chladničky aspoň na 2 hodiny.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať