Vínový krém s jablkami
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
ml
kyslá smotana
1
balíček
vanilínový cukor
6
PL
práškový cukor
125
ml
biele víno
1
ks
citrónová šťava
3
ks
jablko
1
PL
hrozienka
postup
1.
Jablká ošúpeme, vyrežeme jadrovníky a dužinu nadrobno nakrájame. V mise zmiešame jablká s hrozienkami, 3 lyžicami cukru, 1 lyžicou citrónovej šťavy a rozdelíme do 4 misiek.
2.
Smotanu premiešame so zvyšným cukrom a vanilínovým cukrom, primiešame víno a zvyšnú citrónovú šťavu. Smotanovú zmes nalejeme na jablká a odložíme do chladničky aspoň na 2 hodiny.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.