Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kuracie mäso na čínsky spôsob

ingrediencie

250 g
kuracie prsia
1 ks
vaječný bielok
1 PL
maizena
soľ
mleté čierne korenie
2 PL
sójová omáčka
30 g
arašidy
2 ks
paprika
olivový olej
1 ks
šalotka
2 dl
biele víno

postup

Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky, posolíme ich, okoreníme a ponoríme do bielka priemiešaného s maizenou. Jednotlivé kúsky pŕs opražíme v panvici na oleji. Pokrájanú šalotku orestujeme na oleji spolu s nakrájanými farebnými paprikami. Pridáme arašidy, podlejeme vývarom, bielym vínom, ochutíme sójovou omáčkou a spolu podusíme. Opečené kuracie kúsky mäsa pridáme do panvice a spolu premiešame. Podávame s uvarenou ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.