Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Diviak na smotane

4
porcie
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
mäso z diviaka
100 ml
olej
1 KL
celé a čierne korenie
5 ks
bobkový list
50 ml
ocot
200 g
mrkva, petržlen,zeler
1 KL
soľ
200 g
smotana sladká
100 g
smotana kyslá
2 PL
hladká múka

postup

1.
Deň vopred si mäso naložíme do pácu - do vyššieho hrnca alebo plechu dáme mäso, pokrájanú očistenú zeleninu, ocot, koreniny a zalejeme vodou, aby bolo mäso ponorené.
2.
Na druhý deň mäso vyberieme osolíme a opečieme prudko zo všetkých strán, pridáme všetky koreniny a zeleninu, podlejeme trochou vody z pácu, zakryjeme a dáme piecť do rúry do mäkka, počas pečenia podľa potreby podlievame. Mäso vyberieme a nakrájame porcie.
3.
Vyberieme koreniny a bobkový list a zeleninu rozmixujeme, pridáme smotany a múku a dáme prevariť, podľa potreby riedime smotanou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
4 spôsoby ako
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Krásne hravé spôsoby ako si nakrájať studený osviežujúci melón nájdete v krátkom videu:
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.