Pridať recept

Fotorecept: Prírodné bravčové so špargľou

Fotorecept: Prírodné bravčové so špargľou
Zdroj: damisa

ingrediencie

4 ks
bravčové rezne
250 g
špargľa
1 ks
cibuľa
150 g
údená prerastená slanina
4 PL
olej
2 PL
strúhanka
1 KL
soľ, korenie, mlrasca
50 g
maslo

postup

1.
Rezne naklepeme osolíme,okoreníme a opečieme z obidvoch strán,
Fotorecept: Prírodné bravčové so špargľou
Fotorecept: Prírodné bravčové so špargľou
Zdroj: damisa
 
2.
a do výpeku dáme nakrájanú slaninu a cibuľu a podusíme, prikryjeme a podusíme do mäkka.
Fotorecept: Prírodné bravčové so špargľou
Fotorecept: Prírodné bravčové so špargľou
Zdroj: damisa
3.
špargľu uvaríme v osolenej vode a na panvici ju na masle opečieme,
Fotorecept: Prírodné bravčové so špargľou
Fotorecept: Prírodné bravčové so špargľou
Zdroj: damisa
4.
posypeme strúhankou a popražíme, aby strúhanka trochu zhnedla
Fotorecept: Prírodné bravčové so špargľou
Fotorecept: Prírodné bravčové so špargľou
Zdroj: damisa
5.
podávame s varenými alebo pečenými zemiakmi
Fotorecept: Prírodné bravčové so špargľou
Fotorecept: Prírodné bravčové so špargľou
Zdroj: damisa
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!
Čo sa deje s vaším telom, keď jete špargľu
Čo sa deje s vaším telom, keď jete špargľu
Sezóna špargle sa práve začala a s ňou aj otázka: Je táto zelenina pre nás zdravá? Hoci by po nich nemal...
Ako skladovať špargľu? Vďaka tejto chybe sa rýchlo hodia na vyhodenie
Ako skladovať špargľu? Vďaka tejto chybe sa rýchlo hodia na vyhodenie
Začala sa sezóna špargle, jednej z najžiadanejších jarných druhov zeleniny. Hoci jej cena môže byť...
Špargľa
Ako sa má špargľa variť? Väčšina ľudí robí prácu navyše, zbytočne!
Špargľa by mala byť mäkká, ale zároveň pevná a šťavnatá. To je pre niektorých ľudí ťažké dosiahnuť...
Ako skladujete špargľu? Takto vydrží čerstvá a chutná až týždeň
Ako skladujete špargľu? Takto vydrží čerstvá a chutná až týždeň
Skladovanie špargle sa zdá byť samozrejmosťou, no mnohí ľudia robia základnú chybu. Špargľa tak rýchlo...
Delikátna špargľa: Všetky recepty, ktoré potrebujete poznať, aby ste vždy pripravili tú najchutnejšiu  špargľu
Delikátna špargľa: Všetky recepty, ktoré potrebujete poznať, aby ste vždy pripravili tú najchutnejšiu špargľu
Jedna z najdelikátnejších zelenín má obmedzenú sezónu od apríla do júna, preto si ju treba vychutnať, kým...