Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Plnené palacinky po maďarsky

4
porcie
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
vajce
soľ
250 ml
mlieko
180 g
múka polohrubá
olej

Náplň

1 ks
cibuľa
2 PL
olej
400 g
hovädzie mäso mleté
soľ
čierne mleté korenie
2 KL
paprika
3 PL
paradajkový pretlak
150 g
kyslá smotana

Na dokončenie

1 ks
vajce
olej
200 g
kyslá smotana
petržlenová vňať

postup

1.
Vajcia rozšľaháme so soľou.Prilejeme mlieko,prisypeme muku a vymiešame hladke cesto:)....ktoré necháme asi cca 30 minutiek odpočívať:)Potom z neho na panvici potretej olejom upečieme tenučke palacinky:)
2.
Cibuľu očistíme a nakrájame na drobne kusky:) v hrnci rozohrejeme olej na ktorom ju opražíme:) Potom k nej pridáme mäsko a orestujeme:)
3.
Keď mäsko zosivie(zbelie) osolíme ho,okoreníme posypeme paprikou.Vmiešame k nemu pretlak trošku ho podlejeme a necháme asi 15 minutiek dusiť:) nakoniec pridáme smotanu:)
4.
Palacinky potrieme mäsovou plnkou:)Dva protiľahle konce každéhj palacinky preložíme cez náplň smerom k stredu.
6.
Trubičky obalíme v rozšľahanom vajíčku a potom v struhanke:)
7.
Na rozohriatom oleji ich zo všetkých strán opečieme dozlata:)
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...
Grilovaný hermelín
Syry, ktoré milujú gril
Syry, ktoré milujú gril
5 receptov na takmer okamžitý kulinársky pôžitok v podobe horúcich syrov priamo z grilu.
Ríbezľový koláč
10 najlepších ríbezľových koláčov
10 najlepších ríbezľových koláčov
Kyselkavé ríbezle v zajatí sladkého cesta desaťkrát inak.