Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Plnené palacinky po maďarsky

4
porcie
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
vajce
soľ
250 ml
mlieko
180 g
múka polohrubá
olej

Náplň

1 ks
cibuľa
2 PL
olej
400 g
hovädzie mäso mleté
soľ
čierne mleté korenie
2 KL
paprika
3 PL
paradajkový pretlak
150 g
kyslá smotana

Na dokončenie

1 ks
vajce
olej
200 g
kyslá smotana
petržlenová vňať

postup

1.
Vajcia rozšľaháme so soľou.Prilejeme mlieko,prisypeme muku a vymiešame hladke cesto:)....ktoré necháme asi cca 30 minutiek odpočívať:)Potom z neho na panvici potretej olejom upečieme tenučke palacinky:)
2.
Cibuľu očistíme a nakrájame na drobne kusky:) v hrnci rozohrejeme olej na ktorom ju opražíme:) Potom k nej pridáme mäsko a orestujeme:)
3.
Keď mäsko zosivie(zbelie) osolíme ho,okoreníme posypeme paprikou.Vmiešame k nemu pretlak trošku ho podlejeme a necháme asi 15 minutiek dusiť:) nakoniec pridáme smotanu:)
4.
Palacinky potrieme mäsovou plnkou:)Dva protiľahle konce každéhj palacinky preložíme cez náplň smerom k stredu.
6.
Trubičky obalíme v rozšľahanom vajíčku a potom v struhanke:)
7.
Na rozohriatom oleji ich zo všetkých strán opečieme dozlata:)
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Varené vajíčka
Video: Ako vyzerá vajce v 3. až 10. minúte varu?
Video: Ako vyzerá vajce v 3. až 10. minúte varu?
Ako bude vyzerať vaše vajíčko po 3, 4 až 10 minútach varenia v slanej vode? Odpoveď nájdete vo videu: