Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Šošovicová polievka s údeným mäsom

6
porcií
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 šálka
šošovica
200 g
údené mäso
2 strúčiky
cesnak
3 ks
bobkový list
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie čierne celé
2 ks
zemiaky
1 téglik
smotana na varenie

postup

Údené mäso pokrájame na malé kocky, vložíme do hrnca a dáme variť. pridáme cesnak, bobkový list, soľ, korenie a deň vopred namočenú šošovicu / prípadne fazuľu/ a na kocky pokrájaný zemiak . / ak sa rozvarí, zahustí polievku/. Polievku varíme cca hodinu na miernom ohni , pridáme smotanu,povaríme a dochutíme podľa chuti.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
cuketový koláč
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
Cuketa je naozaj všestranná. Cuketa, to nie len nevábny cuketový prívarok, ale vykúzlite z nej aj skvelé koláče...
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.