Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Šošovicová polievka s údeným mäsom

6
porcií
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 šálka
šošovica
200 g
údené mäso
2 strúčiky
cesnak
3 ks
bobkový list
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie čierne celé
2 ks
zemiaky
1 téglik
smotana na varenie

postup

Údené mäso pokrájame na malé kocky, vložíme do hrnca a dáme variť. pridáme cesnak, bobkový list, soľ, korenie a deň vopred namočenú šošovicu / prípadne fazuľu/ a na kocky pokrájaný zemiak . / ak sa rozvarí, zahustí polievku/. Polievku varíme cca hodinu na miernom ohni , pridáme smotanu,povaríme a dochutíme podľa chuti.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Coriander,
Koriander - Do kuchyne s ním!
Koriander - Do kuchyne s ním!
Koriander siaty používajú ľudia ako korenie viac ako 3500 rokov. Ako s divo rastúcim sa s ním môžete stretnúť v oblasti...
Rozmrazovanie
Rozmrazujete správne?
Rozmrazujete správne?
Najlogickejším spôsobom ako uchovať potraviny bez toho, aby sa ich dotkol zub času, je ich zmrazenie. Logické,...