Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové medajlónky na hubách.

4
porcie
75
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
bravčové karé bez kosti
250 g
šampiňóny
250 ml
sladká smotana
1 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnak
hubové korenie, sušená alebo čerstvá pažitka, olej na vyprážanie

postup

V panvici si z prudka opečieme mäso, nakrájané na plátky, osolené a okorenené. Odložíme nabok. Do výpeku pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, predlačený cesnak, hubové korenie, celé očistené huby, podlejeme vodou pridáme mäso a udusíme do mäkka. Nakoniec mäso vyberieme pridáme smotanu, necháme prevrieť, znovu dáme mäso navrch, posypeme pažítkou a podávame, napr. s cestovinami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...