Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kuracie soté so zeleninou

4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
kuracie prsia
1 PL
horčica
1 PL
kečup
2 PL
olivový olej
trochu
soľ
250 g
červevá zelenina- paradajky, paprika, jarná cibuľka
3 PL
sterilizovaná kukurica

postup

1.
Kuracie mäso umyjeme a pokrájame na kocky. Prisolíme, pokoreníme a pokvapkáme olivovým olejom. Pridáme jarnú cibuľku.
2.
Pridáme kečup, horčicu, zamiešame a dáme na panvicu restovať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...