Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Slovenský bryndzový koláč

4
porcie
75
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
bryndza
1 ks
lístkové cesto
200 g
oravská slanina
4 ks
vajce
1 ks
kyslá smotana
pažitka
bylinková soľ
korenie

postup

Vajcia, bryndzu, kyslú smotanu premiešame a ochutíme soľou a korením. Lístkové cesto rozvaľkáme do kruhu a vložíme do formy. Na cesto vylejeme bryndzovú zmes, posypeme slaninou narezanou na kocky a pažítkou. Pečieme asi 30 minút pri 200°C.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
zdenkacechova
4.11.2015 18:33 | |
+13 -9
robila som to,je vyborny aj bryndzu tam dobre citit
1bubko2
26.5.2015 21:26 | |
+14 -26
popravde nič moc :-( pizzové cesto je omnoho lepšie a vajcia v tom tiež zabíjajú chuť bryndze, škoda
22ktm221
9.10.2014 17:20 | |
+14 -7
Dnes som ho robil a je vynikajúci:-) Odporúčam:-)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.