Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Plnené kuracie krídla pečené v remoske

2
porcie
85
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
kuracie krídla
2 ks
rožok
1 ks
vajce
1 dl
mlieko
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
petržlenová vňať
trochu
majoránka

postup

1.
Rožok natrháme na kúsky (nekrájame, lepšie sa vsakuje mlieko). Zalejeme mliekom, koľko vsiakne, pridáme vajce, soľ, korenie, majoránku a petržlenovú vňať, zamiešame.
2.
Pripravíme si krídelká. Letky môžeme odrezať, ale nemusíme. Pri kosti z vnútornej strany narežeme a urobíme ukazovákom kapsičku veľkú, ako sa len dá. Naplníme plnkou, zašijeme dvoma stehmi, posypeme korením na pečené kurča, dáme do remosky, podlejeme vodou a pečieme asi 45 minút.
3.
Krídelká chutia s dusenou ryžou alebo opekanými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...
čokoládový koláč
Čokoholici zbystrite! 10 úžasných čokoládových koláčov!
Čokoholici zbystrite! 10 úžasných čokoládových koláčov!
Čokoláda, čokoláda a ešte raz čokoláda. Vybrali sme pre vás najlepšie čokoládové koláče.