Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Plnené kuracie krídla pečené v remoske

2
porcie
85
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
kuracie krídla
2 ks
rožok
1 ks
vajce
1 dl
mlieko
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
petržlenová vňať
trochu
majoránka

postup

1.
Rožok natrháme na kúsky (nekrájame, lepšie sa vsakuje mlieko). Zalejeme mliekom, koľko vsiakne, pridáme vajce, soľ, korenie, majoránku a petržlenovú vňať, zamiešame.
2.
Pripravíme si krídelká. Letky môžeme odrezať, ale nemusíme. Pri kosti z vnútornej strany narežeme a urobíme ukazovákom kapsičku veľkú, ako sa len dá. Naplníme plnkou, zašijeme dvoma stehmi, posypeme korením na pečené kurča, dáme do remosky, podlejeme vodou a pečieme asi 45 minút.
3.
Krídelká chutia s dusenou ryžou alebo opekanými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...