Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Topľanské medové rezy

ingrediencie

Cesto

500 g
hladká múka
150 g
cukor
3 ks
vajce
2 PL
med
1 KL
sóda bikarbóna
50 g
maslo
slivkový lekvár

Krém

500 ml
mlieko
2 ks
Zlatý klas
1 ks
vanilkový cukor
150 g
cukor
250 g
Hera

postup

2.
Cesto rozdelíme na 4 časti, každú z nich rozvaľkáme a upečieme na obrátenej strane plechu pri teplote 180 stupňov 5-6 min.
3.
Z mlieka, zlatých klasov, cukru a vanilkového cukru uvaríme hustý puding.
4.
Do vychladnutého pudingu pridáme maslo a vyšľaháme krém.
5.
Prvý plát cesta natrieme krémom, prikryjeme druhým plátom, potrieme lekvárom, prikryjeme tretím plátom, natrieme krém, navrh dáme posledný plát cesta a vrch potrieme zbytkom plnky.
6.
Hotový zákusok zaťažíme aspoň na 3 hodiny a potom polejeme čokoládovou polevou a posypeme kokosom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Kandrac1
2.6.2013 09:26 | |
+3 -10
prepáč milá autorka receptu, ale akosi mi nedá sa opýtať v bode č. 5 máš napísané - natrieme zbytkom cesta????? Ako tomu máme všetci rozumieť??? Nemá tam byť náhodou zbytkom plnky???? Už som sa párkrát popálila na receptoch z tejto stránky, lebo sa píše všelijako a neskontroluje sa obsah.
dobruchut.sk
3.6.2013 14:07 | |
+0 -1
určite má, ospravedlňujeme sa, chybu (respektíve preklep) sme po autorke opravili.
miraTT
11.9.2013 12:54 | |
+34 -1
toto su take banality, na ktore netreba hadam ani reagovat, ved to si kazdy logicky zmyslajuci clovek domysli...asi nebudem natierat cesto na cesto ;) stane sa...
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...